Alumniyhdistyksen pääkaupunkiseudun toiminnan koordinaattori ja verkostovastaava

Haluatko olla aktiivinen osa alumniyhteisöä ja edistää Proakatemian arvoja työelämän käytännöissä? Tule mukaan toimintaan ja hae paikkaa alumniyhdistyksen pääkaupunkiseudun toiminnan koordinaattorina ja verkostovastaavana.

Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota ketterä ja innostava kohtaamispaikka alumniyhteisölle sekä aktivoida alumneja edistämään Proakatemian arvoja työelämän käytäntöihin. Olemme osaltamme luomassa tulevaisuuden työelämää ja haluamme laajentaa toimintaamme nyt pääkaupunkiseudulle.

Tehtävänäsi on toimia alumniyhdistyksen avainalumnina kehittäen pääkaupunkiseudun alumnien toimintaa ja etuja. Tukenasi on kaikki nykyiset avainalumnit ja tehtävä itsessään olisi olemassa olevan toiminnan käytäntöön viemistä pääkaupunkiseudulla. Tärkeimpänä tehtävänäsi on edistää yhteisöllisyyttä ja verkostojen rakentamista alumnien keskuudessa. Tämä voi tapahtua esimerkiksi järjestämällä paikallisia alumnipajoja, joissa alumnit voivat tavata toisiaan ja jakaa ajatuksiaan.

Tapaamme avainalumnien kesken kerran kuussa ja tapaamisiin on aina mahdollista osallistua myös etänä. Tapaamisten aikana käydään läpi ajankohtaisia asioita, suunnitellaan tulevaa sekä toteutetaan yhdessä suunniteltuja asioita. Asioita ei tarvitse tehdä siis yksin, vaan tukenasi on yhdistyksen nykyiset avainalumnit, osaaminen ja resurssit. Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja toiminta pyörii vapaaehtoisten avainalumnien voimin.

Tämä rooli sopii hyvin henkilölle, jolla on halua edistää alumniyhteisöä ja kehittää omia verkostojaan alumnien keskuudessa. Toivomme hakijalta joko valmista verkostoa pääkaupunkiseudulla tai halua rakentaa sellaista. Roolin voi myös jakaa toisen tehtävästä kiinnostuneen alumnin kanssa.

Hae nyt lomakkeella: https://forms.gle/z9cmAk7AZ6vYdQ2m6
Deadline hakemuksille on su 19.2.2023.

Lisätietoa tehtävästä voi kysyä avainalumnilta:

Meeri Kangasmäki
0509178372
meeri.kangasmaki@gmail.com