Alumnipaja – Megatrendit 2020

Miltä näyttää 2020-luku? Mitkä kehityskulut vaikuttavat voimakkaimmin uuteen vuosikymmeneen? Minkälaisia jännitteitä eri trendien välillä on? Entä mitkä metatrendit läpileikkaavat kaikkia megatrendejä? Ja ennen kaikkea, miten tätä kaikkea voi hyödyntää?

Tämän kertainen alumnipaja käsittelee tuoreita Sitran megatrendejä 2020 ja tulevaisuutta! Pajaa saapuu alustamaan Tatu Leinonen Sitrasta. Tatu työskentelee Sitran Ilmastoratkaisut-projektitiimissä ja häntä kiehtovat kytkennät luonnonympäristön, yhteiskunnan ja talouden välillä.

Lisätietoa megatrendeistä: sitra.fi/megatrendit

Lämpimästi tervetuloa!

Alumnipaja – Megatrendit 2020
Keskiviikkona 5. helmikuuta 2020 klo 17.00 – 20.00
Proakatemia, Finlaysoninkuja 21 A, 5. krs, 33210 Tampere

Alumnipajojen avoin dialogi antaa miellyttävää tärinää vallitsevien ajatusten peruskallioon ja auttaa ymmärtämään ihmisten erilaisia näkökulmia. Tarkoituksena on ennemminkin avartaa kaikkien osallistujien ajatusmaailmaa kuin taannuttaa yhteiseen ratkaisupisteeseen.

• Alumnipajojen tavoitteena on kehittää työelämäntaitoja
• Pajoja järjestetään useamman kerran vuodessa eri aiheista
• Pajat ovat ilmaisia ja niihin on avoimet ovet, joten kaikki ovat tervetulleita
• Tauolla on tarjolla pientä purtavaa (eväät tarjoaa Tampereen ammattikorkeakoulu)